Försäljning kåtor Laxholmen

Jokkmokks jakt & fiske

säljer genom anbud 3-bäddskåtorna nummer:

3,5,6,7 och 10.

Stugorna är belägna på ön Laxholmen i Karatjsjön. Köparen ansvarar för att stugan transporteras från platsen senast islossningen 2025.

Lägsta anbudsgräns per stuga är 2500 kr. Anbud skickas senast 240531 i förslutet kuvert till Jokkmokks jakt och fiske. Ange i anbudet vilket stugnummer anbudet avser. Märk kuvertet med: Anbud 3-bäddskåtor.

Kontakta Jokkmokks jakt och fiske för vidare information.

Tel 0971-122 00, e-mail: jaktochfiske@telia.com

Postadress: Jokkmokks jakt och fiske, box 149, 962 24 Jokkmokk.

Se info och bilder på exempel på brister här OBS! Köparen ansvarar själv för att försäkra sig om kåtan / kåtornas skick genom att själv besikta dessa på plats inför ev läggande av anbud:

Kåtorna är tömda och ursopade. Eventuella kvarvarande inventarier ingår ej i köpet. Rökrör kamin ingår ej heller. Däremot ingår den s.k. skorstenshuven på de kåtor där denna finns kvar.

Bilder utvändigt samt  invändigt på de kåtor som är till salu för att få en uppfattning hur dom ser ut. Tyvärr är bilderna inifrån inte märkta med respektive stug.nr. Man bör besöka Laxholmen för att bilda sig en uppfattning om kåtorna själv.

Länk till bilder invändigt tagna 2024. BILDER INVÄNDIGT

Länk till bilder utvändigt bilder tagna 2019:  BILDER UTVÄNDIGT

Länk till dokument med kända brister: https://www.jaktfiskejokkmokk.se/wp-content/uploads/2024/02/Forsaljning-3-baddskator-Laxholmen-2024.pdf

SKISSER MED MÅTT NEDAN. KLICKA PÅ BILDERNA FÖR ATT FÖRSTORA:

 

Jakt, fiske och stugor i Jokkmokk